KITARA ON MAINIO ENSISOITIN: se on edullinen, jokaiselle löytyy sopivan kokoinen soitin, kitara sopii niin säestys-, yhtye- kuin soolosoittimeksi. Kitaransoiton voi aloittaa n. 6v iässä, riippuen hieman käsien koosta ja ulottuvuudesta.

Akustinen kitara

Akustinen kitara on mainio ensisoitin: se on edullinen, jokaiselle löytyy sopivan kokoinen soitin, kitara sopii niin säestys-, yhtye- kuin soolosoittimeksi.

Kitaransoiton voi aloittaa n. 6v iässä, riippuen hieman käsien koosta ja ulottuvuudesta.

Ensimmäiseksi soittimeksi kannattaa hankkia nylonkielinen akustinen kitara. Se säästää alkuun pehmeitä sormenpäitä ja on helpompi käsitellä kuin sähkökitara.

Opettajat

Lauri Kallio
Lauri Hyvärinen
Mikael Suomela
Ville Vokkolainen

Opetuspaikat

Viljatie 4C, 4D 00700 Helsinki

Itäkeskuksen peruskoulu, Jäätanssipolku 1, 00900 Helsinki

Sähkökitara

Sähkökitaran soiton voi aloittaa n. 10 -vuotiaana. Aikuisopiskelijoina on ollut sekä aikaisemmin soittaneita että vasta-alkajia.

Sähkökitaran lisäksi tarvitaan myös vahvistin. Monet musiikkiliikkeet myyvät paketteja, joihin sisältyy kitara, vahvistin ja asiaankuuluvat pikkutarvikkeet. Alkuun pääsee n. 200-300 eurolla.

Opettajamme ovat innostavia ja asialleen omistautuneita. Opettajiemme oma musiikkimieltymys näkyy myös opetuksessa, rehtorin kanssa voi ennen oppilaaksi ilmoittautumista keskustella kuka kitaransoitonopettajistamme parhaiten vastaa oppilaan omaa ”musiikkimakua”.

Opettajat

Lauri Kallio
Lauri Hyvärinen
Mikael Suomela
Ville Vokkolainen

Opetuspaikat

POHJOIS-HELSINKI: Viljatie 4C, 4D // 00700 HKI
ITÄ-HELSINKI: Itäkeskuksen peruskoulu, Jäätanssipolku 1, 00900 HKI
Hertsikan ala-aste, Ahmatie 1, 00800 HKI

KOKEILE ENSIN

Voit tutustua opetukseen ja opettajaan 3-5 kerran kokeilupaketilla. Päätä vasta kokeilujakson jälkeen haluatko jatkaa opintoja.