UKULELEN oppilaille oma soitin ilmaiseksi!

Ukulelestä sanottua: ”Ukulele saa ihmiset hymyilemään. Se on onnellinen soitin.” Ukulele antaa hyvää tunnetta olipa sitten esiintymässä tai kuuntelemassa. Ukulelessa on hyvin erityinen soundi, ja se on myös hyvin monipuolinen soitin. Sillä pystyy tekemään monenlaisia asioita. Haluamme tukea tämän helpon ja kivan, vaikka ensimmäisen soittimen tai sitten sivuaineen opiskelua tarjoamalla kaikille uusille Ukulele oppilaillemme oman…

TEORIATUNTIEN AIKATAULUT JA IKÄSUOSITUKSET

Ke klo 19.30 ryhmä on tarkoitettu hivenen vanhemmille (13-65+ -vuotiaille) Kaikilla tunneilla käytetään oppikirjana Tohtori Toonikaa.Oppikirjan mukana tulee cd, josta opiskelijat voivat kuunnellatehtäviä. Opiskelijoiden on ostettava kirja itse, kirjaa saaesimerkiksi Kaisaniemen F-musiikista ( kirja on tämä:https://www.f-musiikki.fi/nuotit/kirjat/teoriakirjat/tohtori-toonika-cd-9511199226).

RYHMÄOPETUS

Kerää kavereistasi 2-3 hengen ryhmä ja tulkaa koulumme pätevän opettajan oppiin. Mahdollisuus perustaa lauluyhtye, pianoryhmä, pianovalmennus, vapaa säestys ryhmä (pianonsoitto), kitararyhmä ja viuluryhmä. Voit myös ilmoittautua ryhmäoppilaaksi ja keräämme ilmoittautuneista sopivia ryhmiä, jossa samanikäiset pääsevät musisoimaan keskenään. Yhteissoitto on yhteinen elämys!