Sähkökitara

soittimet-sahkokitara

KITARANSOITON VOI ALOITTAA n. 9 -vuotiaana, riippuen hieman käsien koosta ja ulottuvuudesta. Ensimmäiseksi soittimeksi kannattaa hankkia nylonkielinen akustinen kitara . Se säästää alkuun pehmeitä sormenpäitä ja on helpompi käsitellä kuin sähkökitara. Sähkökitara soveltuu yli 10-vuotiaille. Aikuisopiskelijoina on ollut sekä aikaisemmin soittaneita että vasta-alkajia.

Sähkökitaran lisäksi tarvitaan myös vahvistin. Monet musiikkiliikkeet myyvät paketteja, joihin sisältyy kitara, vahvistin ja asiaankuuluvat pikkutarvikkeet. Alkuun pääsee n. 200-300 eurolla.

Opettajamme ovat innostavia ja asialleen omistautuneita. Opettajiemme oma musiikkimieltymys näkyy myös opetuksessa, rehtorin kanssa voi ennen oppilaaksi ilmoittautumista keskustella kuka kitaransoitonopettajistamme parhaiten vastaa oppilaan omaa ”musiikkimakua”.

Fred Ahlberg
Juhani Grönroos